Ekološki tekoči detergent za pomivanje posode

Ekološki tekoči detergent za pomivanje posode pričara čisto, dišečo in sijočo posodo v vašem kuhinjskem koritu. V atraktivni reciklirani plastenki bo poskrbel za pravo popestritev ob vašem kuhinjskem koritu, z izjemno učinkovito formulo pa očistil tudi najbolj umazano posodo ter ji vrnil sijaj.

Do 125 pomivanj

Razmaščuje ikona

Odstranjuje maščobo

Vrača sijaj

Redna cena:4,49 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

Do 125 pomivanj

Razmaščuje ikona

Odstranjuje maščobo

Vrača sijaj

Redna cena:4,49 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

Do 125 pomivanj

Razmaščuje ikona

Odstranjuje maščobo

Vrača sijaj

EKOLOSKO
vegansko ikona
slovenski izdelek ikona
reciklirana embalaza ikona

Ekološki tekoči detergent za pomivanje posode pričara čisto, dišečo in sijočo posodo v vašem kuhinjskem koritu. Očaral vas bo s čarobnim pomladnim vonjem, nežno roza barvo in v 100% reciklirani embalaži posrkbel za pravo popestritev ob vašem kuhinjskem koritu.
V približno 5 litrov tople vode vlijte 4 mililitre ali eno čajno žličko tekočega detergenta za pomivanje posode. V pripravljeno raztopino potopite umazano posodo, jo očistite in izperite s tekočo vodo. S priročno pumpico lahko tekoči detergent za pomivanje posode dozirate tudi neposredno na gobico s katero očistite umazano posodo.

Ekološki tekoči detergent za pomivanje posode učinkovito odstrani umazanijo in maščobo ter posodi in jedilnemu priboru vrne sijaj.

Ekološki tekoči detergent za pomivanje posode je izdelan v Sloveniji in je pakiran v embalažo iz 100% reciklirane plastike. Izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni testiran na živalih. Vsebuje ekološke arome.

Ekološki tekoči detergent za pomivanje posode  ne vsebuje nevarnih snovi (pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi).

Sestava5-15 % anionske površinsko aktivne snovi, <5% amfoterne površinsko aktivne snovi

Vsebujekonzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Limonene, Linalool)

OPOZORILO: POZOR! Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke pod tekočo vodo. Pozorno preberite in  upoštevajte vsa navodila.

Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Datum proizvodnje: Odtisnjen na embalaži.

Rok uporabe: 36 mesecev od datuma proizvodnje.


UFI: TECC-KV3Q-9117-KM3M

Deli: