Ekološko čistilo za steklo

Ekološko čistilo za steklo s čudovitim sadnim vonjem učinkovito očisti steklene in druge gladke površine, ki niso občutljive na alkohol. Razpršite ga po umazani stekleni površini, nato pa z mehko krpico obrišite do suhega. Površine bodo v trenutku bleščeče, dišeče, čiste in popolnoma brez lis.

Različne površine ikona

Za vse steklene površine

Ne pušča lis ikona

Ne pušča lis

Redna cena:4,99 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico
Različne površine ikona

Za vse steklene površine

Ne pušča lis ikona

Ne pušča lis

Redna cena:4,99 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico
Različne površine ikona

Za vse steklene površine

Ne pušča lis ikona

Ne pušča lis

EKOLOSKO
vegansko ikona
slovenski izdelek ikona
reciklirana embalaza ikona

Ekološko čistilo za steklo s čudovitim sadnim vonjem učinkovito očisti steklene in druge gladke površine, ki niso občutljive na alkohol. Razpršite ga po umazani stekleni površini, nato pa z mehko krpico obrišite do suhega. Površine bodo v trenutku bleščeče, dišeče, čiste in popolnoma brez lis. Adijo mastni madeži, prstni odtisi in prah!

Ekološko čistilo za steklo je izdelano v Sloveniji in je pakirano v embalažo iz 100% reciklirane plastike. Izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni testiran na živalih. Vsebuje ekološke arome.

Ekološko čistilo za steklo ne vsebuje nevarnih snovi (pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi).

Uporabo ekološkega čistila za steklo Mellow odsvetujemo za čiščenje TFT in LCD zaslonov ter lakiranih lesenih površin.

Ekološko čistilo za steklo - Mellow

Sestava: <5% anionske površinsko aktivne snovi, Etanol (označeno po EC 200-578-6)

Vsebuje: dišave (Limonene, Linalool).

PRIPOROČILO: Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke pod tekočo vodo. Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila.

Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. 

Datum proizvodnje: Odtisnjen na embalaži.

Rok uporabe: 36 mesecev od datuma proizvodnje.

Deli: