Spoznajte dišečo svečo Sarai

Zbirki naših čudovitih Mellow dišečih sveč se je pridružila nova lepotička – Sarai. Če sem popolnoma iskrena, bi morala v našo Mellow druščino prispeti istočasno s svečkama Rosie in Sophie, ampak v podjetništvu so ovire neizogibne, zato se je vse skupaj malenskost zavleklo (tole je long story short, bi lahko rekli). Kakorkoli… dočakali smo jo!

Orientalska dišeča sveča Sarai

Zakaj smo jo tako nestrpno čakali? Ker ima zares poseben, nekoliko drugačen vonj. No, pa saj je v bistvu vsaka od Mellow dišečih sveč nekaj posebnega, svežega in drugačnega. Sarai je drzna, samozavestna in seksi. Očarala vas bo s šarmantno orientalsko dišavo, v kateri je moč zaznati začinjene arome in ščepec lesnih not. S svojo krasno, nežno vijolično barvo se enkratno poda k mehčalcu za perilo Bloom in našemu vsestransko uporabnemu ekološkemu univerzalnemu čistilu. S čarobno nežno vijolično barvo lahko pričarate čudovit darilni paketek, ki bo pod smrečico razveselil vaše najdražje.

Zelo smo se razveselili že prvih odzivov na vonj naše orientalske novosti:

“Noro lepo diši!”

“Sarai je pa neverjetna! Samo odprto imam pa vse diši! Bravo obema!”

“Orientalski vonj v pravem pomenu besede. Krasna je!”

 

Dišeča sveča Sarai

Dišeča sveča Sarai vas ovije v tančico šarmantnih orientalskih arom. Drzna, samozavestna in seksi – vse to je dišeča sveča Sarai. Z začinjenimi aromami in ščepcem lesnih not bo poskrbela za očarljiv vonj v vašem domu.

Redna cena:15,90 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

 

Pričarajte praznično vzdušje v svojem domu z Mellow dišečimi svečkami. V naši zbirki trenutno najdete kar sedem omamno dišečih lepotičk. Sladko Ivy, nežno Eleanoro, zasanjano Lori in ljubko Ruby. Ne smemo pa pozabiti še na naše zadnje tri pastelne lepotičke – Rosie, ki vas bo prevzela z aromo po zrelih jagodah in šampanjcu, pudrasto Sophie in orientalsko princesko Sarai.

Izberite svojo najljubšo Mellow dišečo svečko in pocrkljajte sebe in svoje najbližje.