Dišeča sveča Lori

Zaprite oči in vdihnite to omamno mešanico sveže nabranega kokosa in svežih cvetov, ki jih je pravkar poljubilo sonce … Mmm … Ta sladko-sadna dišava vas bo zagotovo navdušila. Dišeča sveča Lori bo z dodelanim dizajnom in aromo  poskrbela, da bo v vašem domu vladal prijeten ambient.

dva stenja ikona

Dva stenja

brez ftalatov ikona

Brez ftalatov

35h gorenja ikona

Čas gorenja je cca 35 ur

Redna cena:15,90 

Izdelka ni na zalogi

dva stenja ikona

Dva stenja

brez ftalatov ikona

Brez ftalatov

35h gorenja ikona

Čas gorenja je cca 35 ur

Redna cena:15,90 

Izdelka ni na zalogi

dva stenja ikona

Dva stenja

brez ftalatov ikona

Brez ftalatov

35h gorenja ikona

Čas gorenja je cca 35 ur

vegansko ikona
slovenski izdelek ikona

Zaprite oči in vdihnite to omamno mešanico sveže nabranega kokosa in svežih cvetov, ki jih je pravkar poljubilo sonce … Mmm … Ta sladko-sadna dišava vas bo zagotovo navdušila. Dišeča sveča Lori bo poskrbela, da bo v vašem domu prijetno dišalo kar 35 ur. S svojim dodelanim dizajnom bo pričarala prijeten ambient in odlično popestrila vsak kotiček v vašem stanovanju.

Dišeča sveča Lori je popolna popestritev vašega doma. Prostor intenzivno in prijetno odišavi in poskrbi za prijetno vzdušje.

Dišeča sveča Lori je polnjena v Sloveniji. Steklena embalaža (kozarec) je delo slovenske industrijske oblikovalke. Izdelek je veganski, kar pomeni, da ni testiran na živalih. Ne vsebuje ftalatov.

Namig: Prvič naj dišeča sveča Lori gori vsaj 4h, da se bo vosek lepo raztopil po celotni površini kozarca. S tem boste zagotovili, da bo dišeča sveča lepo in enakomerno izgorela do dna kozarca.

Dišeča sveča Lori - Mellow

Vsebuje: alfa-heksilcinamaldehid; benzilsalicilat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftalenil) etanon; 3,7-Dimetilnona-1,6-dien-3-ol; 1,3-Benzodioksol-5-propanal, a-metil-.

OPOZORILO: Obvezno hranite zunaj dosega otrok. Lahko povzroči alergijsko reakcijo zato ob stiku s kožo temeljito umijte roke in mesto stika. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Previdno: Dišeča sveča Lori naj gori le do 4 ure naenkrat. Dišeča sveča Lori lahko izgori največ do 5 milimetrov do dna kozarca.

POZOR: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z vsemi lokalnimi, regionalnimi, nacionalnimi in mednarodnimi predpisi.

Deli: