Pokukajmo v Almin dom in njeno Mellow zbirko

Čas je, da skupaj otvorimo novo rubriko #mellowmoments v kateri bomo na mesečni ravni delili utrinke gospodinjskega življenja naših zvestih strank. Njihove čudovite domove, Mellow izdelke, s katerimi so izjemno zadovoljne ter trike, s katerimi si olajšajo ali pa popestrijo gospodinjska opravila.
Alma je ena naših najbolj zvestih Mellow strank, na kar smo izjemno ponosni in neskončno hvaležni. Je mamica 3-letni punčki Inji,  študentka fizioterapije,  zaenkrat še nezaposlena in full-time gospodinja. Ukvarjam se z glasbo, je pevka in prepričana sem, da se jo boste spomnili iz enega od šovov, v katerem je razikrila svoj izjemen talent. Nastopa, poje na porokah, slišijo jo tudi v kakšnih reklamah na TV, radiu ali pa med drugim tudi v OTO voščilnici.

Dom v skandinavskem boho stilu

Zelo rada ustvarja – ročne spretnosti. “Šivam, dekoriram, predvsem pa je moja velika strast ročno pletenje (pletenje brez pletilk). Zaenkrat ustvarjam samo za našo družino, je pa velika želja ustvarjati tudi za druge. Primer odej, ki sem jih spletla in jih pridno uporabljamo že več kot leto dni. Zelo rada delam tudi z otroki, zelo imam rada notranje opremljanje prostorov in rada organiziram različne dogodke. Kot hobi bi lahko omenila tudi gledanje serij (pogledala sem verjetno že več kot 3/4 Netflixa ), najraje pa prosti čas preživljam s hčerkico in možem,” opisuje.
Ambiciozni mamici je izjemno blizu minimalizem s pridihom domačnosti (torej ravne, čim bolj enostavne linije v barvnih kombinacijah bele, črne, sive, bež in les/barve lesu),  njen dom pa je odet v skandinavski boho stil. “Čar skandinavskega stila je ravno to, da ga lahko kombiniraš z različnimi dodatki, barvnimi odtenki. Recimo, sama imam dekoracijo in barve prilagojene različnim letnim časom. Čez zimo prevladujejo roza-zlati-srebrni odtenki, na spomlad se bolj poslužujem zelenih, rjavih, bež, ekru odtenkov, čez poletje imam najraje kombinacijo ekru-belo-modre barve, čez jesen pa rdečo, oranžno, rumeno, rjavo kombinacijo. Se pa poskušam držati pravila “manj je več” – tako pri opremi, pohištvu, kot tudi pri sami dekoraciji. Tudi zato, ker je čiščenje izjemno lažje.”

Mellow v Alminem domu

Urejen in čist dom pa je seveda potrebno tudi vzdrževati. Alma pridno uporablja Mellow ekološka čistila, z njimi pa najraje čisti dnevno sobo s kuhinjo, saj tam mlada družinica preživi največ časa. Najmanj ljubo pa je ji čiščenje kopalnice. Hmm, zakaj je temu tako? “Ne toliko zaradi same kopalnice (imamo zelo majhno kopalnico, 1,25m x 3,25m), ker nimam veliko površine za čistiti, ampak zaradi tega, ker pri renovaciji z možem nisva vstavila prezračevalnega sistema in me je to sedaj začelo izjemno motiti. Imamo sicer okno, pa vendar se zaradi velikosti kopalnice kondenz nabira vsepovsod, po celih stenah, katere moram po vsakem tuširanju obrisati, saj me je hudo strah vlage. In pa zato, ker se v naši kopalnici čudežno hitro nabira prah. Vsak dan brišem omare in čez čas se naveličaš vsakodnevnega čiščenja.” Mislim, da jo dobro razumemo, kajne?

Set ekoloških čistil Home

Set ekoloških čistil Home skriva pet izjemno čudovitih, učinkovitih in dišečih ekoloških čistil, ki bodo poskrbela za vedno čist in prijetno odišavljen dom. Vsi izdelki so narejeni v Sloveniji, so ekološki in zlahka biorazgradljivi, kar pomeni, da se lahko uporabljajo tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.

Redna cena:25,49 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico
 
Ženske vemo, koliko umazanega perila se namnoži čez teden. Alma opere nekje 4-6 strojev umazanih oblačil na tedenski ravni (tako kot tudi večina naših strank, če ne verjamete preberite tukaj). “Sem pa, dokler nisem uporabljala Wavesa in Buffyja, najino in hčerkino perilo prala ločeno. Sedaj perem skupaj.”

Set za pranje perila Buffy +1

Mehčalec za perilo Buffy in tekoči detergent Waves sta izjemna ekipa. Na prvi pogled mogoče povsem različna, a njuni aromi se odlično prepletata. Mehčalec za perilo Buffy poskrbi za cvetočo mehkobo, medtem ko tekoči detergent Waves obudi svežino in čistočo vašega perila.

Redna cena:14,40 

Izdelka ni na zalogi

Elegantno, učinkovito, dišeče. Preprosto mellowastično!
Vsaka gospodinja v svojem rokavu skriva kakšen dober trik, ki olajša ali pa morda popestri gospodinjska dela. In kateri je Almin najljubši? “Hehe, nekako sem jaz tista, ki pobira trike drugih. Mogoče moj en tak mini trik, ki ga rada uporabim – na vatico dam kapljico, dve Buffyja (ali Blusha, katerega pač imam pri roki) in jo dam v koš za smeti. Tako koš za smeti vsakič, ko ga odpremo, nima tako zelo neprijetnega vonja. Lahko bi uporabila tudi čistilo za kuhinjo ali za tla (kateri meni osebno NAJBOLJ dišita).”

Almini najljubši Mellow izdelki

Ker je Alma redna uporabnica naših izdelkov me je res zanimalo, kateri je njen naj najljubši. “Ni mogoče izpostaviti enega. Resnično. Recimo, pri čistilih ne morem izbrati najljubšega, ker je vsak na svojem področju potreben. Pri mehčalcih lahko povem, da je moj najljubši Buffy, tu ni nobenega kolebanja. Ker diši fenomenalno! Pri svečkah pa imam svojih top 3 – in sicer, Sarai, Sophie in Ivy. Če si sledijo v tem vrstnem redu? Največkrat, ja. Ampak vsakič, ko katerokoli izmed teh treh prižgem, rečem: “Mmm, ne ne. Bo kar ta moja najljubša” (hehe). Tudi Lori in Rosie zelo lepo dišita (si izmenjujega 4. mesto, hehe). Na zadnje mesto bi uvrstila Ruby, ker mi nekako ne odgovarja. Eleanore pa nisem poskusila.” Ker svečke zares obožuje, prazne kozarčke Mellow dišečih svečk tudi ponovno uporabi za različne dekoracije, za shranjevanje bonbončkov od hčerkice, eno ima tudi v svoji delavnici/šivalnici, kjer ima shranjene šivalne pripomočke.
Bom pa kar iskrena – nisem bila ena tistih, ki sem ob lansiranju vaših prvih izdelkov (Waves s svojimi puncami) takoj “zagrabila”. Sem se upirala, češ “mehčalci kot mehčalci, ne more biti nič ekstra”. Ko so prišla na police čistila, sem rekla, da poskusim. Ker mi čistila načeloma res ne dišijo, in ko sem prebirala prve odzive, sem si rekla “ajde, dajmo poskusit”. To je bil moj začetek relationship-a z Mellow. Ko sem čistila prvič uporabila, sem šla v obsesivno nabavo vsega ostalega (svečk, detergenta, mehčalcev). Pika na i pa je bil mehčalec Buffy. Z njim sem obsedla tudi mojo mami in očeta (hehe).

Dišeča sveča Sarai

Dišeča sveča Sarai vas ovije v tančico šarmantnih orientalskih arom. Drzna, samozavestna in seksi – vse to je dišeča sveča Sarai. Z začinjenimi aromami in ščepcem lesnih not bo poskrbela za očarljiv vonj v vašem domu.

Redna cena:15,90 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico
Vem, da že vsi nestrpno čakamo na nove izdelke, ki se bodo zdaj, zdaj pridružili naši Mellow družinici. Alma pravi, da si na naših virtualnih poličkah želi videti še čistilo za ročno pranje posode, čistilo za pomivalni stroj, dišave za koše za smeti, čistilne antistatične robčke za pohištvo, tekoče milo (da bi bilo mogoče kupiti tudi kot polnilo za milni dozirnik), dišeče palčke itd.

Draga Alma, hvala za enkraten, sproščen čvek. In preprosto hvala, ker si!