Čiščenje po slovensko

Čiščenje doma je lahko nadvse nadležno delo, s skrbno izbranimi, učinkovitimi in dišečimi izdelki pa se lahko spreobrne v najljubše opravilo. Ne verjamete? Zaupajte mi! O tem pričajo tudi odzivi zadovoljnih Mellow uporabnikov, ki vsak dan uporabljajo naša ekološka čistila za nego in skrb doma. Na Instagram profilu @mellow_slovenija sem pred časom objavila kratko anketo o gospodinjskih opravilih ter prejela številne feedbacke z vaše strani in tako z vašo pomočjo dobila malce širši vpogled v to, kako se s čiščenjem doma spopadamo Slovenci. Ste za to, da skupaj preverimo rezultate ankete in pogledamo, koliko časa tedensko namenimo čiščenju, katere prostore v našem domu čistimo z muko in kaj nam je pri izbiri čistilnih sredstev najbolj pomembno?

Set ekoloških čistil Home

Set ekoloških čistil Home skriva pet izjemno čudovitih, učinkovitih in dišečih ekoloških čistil, ki bodo poskrbela za vedno čist in prijetno odišavljen dom. Vsi izdelki so narejeni v Sloveniji, so ekološki in zlahka biorazgradljivi, kar pomeni, da se lahko uporabljajo tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.

Redna cena:25,49 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

Čiščenju namenimo več ur tedensko

Le kdo ne uživa v čistem, svežem in dišečem domu? Tudi psihološke raziskave so dokazale, da se ljudje najbolje počutimo in hkrati najbolj optimalno funkcioniramo v čistem in organiziranem okolju. Verjetno torej ni naključje, da večina čiščenju na tedenski ravni nameni nekje od 2-3 ure časa ali več. Le 5% anketiranih je namreč odgovorilo, da za čiščenje svojega doma na tedenski ravni porabi manj kot eno uro časa.

Čiščenje razlog za nesoglasja med partnerji

Stereotipi in tisto… da smo le ženske tiste, ki smo na svet poslane zato, da čistimo in skrbimo za dom so passe. Vse več moških z veseljem poprime čistila v roke in se loti čiščenja. Ampaaak! Ne vedno. Kljub temu v zvezah ravno zaradi deljenja hišnih opravil pride do trenj, kar pričajo tudi vaši odgovori, saj pri več kot 70% parih pride do nesoglasij, ko je na vrsti čiščenje. Hmmm, to moramo popraviti! 🙂

Čiščenje kopalnice ni najbolj ljubo

Nabiranje vodnega kamna, plesni, nabiranje ostankov kaladonta v kopalniškem umivalniku, umazan WC in še kaj… poznano? Odgovori, kateri prostor v vašem domu vam je najmanj ljubo čistiti, so si bili precej enotni – kopalnico. Sledi kuhinja, spalni prostori in na koncu še dnevna soba.

Ekološko čistilo za kopalnico

Ekološko čistilo za kopalnico bo s svojim sladko-svežim vonjem po kokosu poskrbelo za vedno sijočo, čisto in dišečo kopalnico.

Redna cena:4,99 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

Učinkovitost čistil je na prvem mestu

Pri izbiri ustreznih čistilnih sredstev vam je v prvi vrsti učinkovitost, sledi prijeten vonj. Ekološka čistila Mellow odlikuje vse našteto. Izdelana so v Sloveniji, ekološka, kar pomeni da so zlahka razgradljiva in ne škodujejo našemu okolju. So v celoti veganska (ne vsebuje sestavin živalskega izvora) in niso testirana na živalih. Polnjena pa so v embalažo iz 100% reciklirane plastike in ja… zelo, zelo, zelooo prijetno dišijo.

Slovenci veliko obožujemo sveže in dišeče perilo

Zanimivi so tudi rezultati ankete o tem, kolikokrat tedensko perete oblačila oz. natančneje – koliko strojev perila tedensko operete. V večini 4-7 strojev, ogromno pa je tudi takšnih, ki opere več kot 10 strojev oblačil v enem tednu.

Set za pranje perila Wash & Fluff

Set izdelkov za pranje perila Wash & Fluff so ljubki pastelčki, ki bodo krasno popestrili ambient vaše kopalnice ali pralnice obenem pa poskrbeli za svežino in čudovit vonj vašega perila. Tekoči detergent Waves, mehčalec za perilo Blush, mehčalec za perilo Bloom in mehčalec za perilo Buffy tvorijo nepremagljivo ekipo.

Redna cena:25,49 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

Tudi moški obožujejo dišeče svečke

V Mellow ponudbi trenutno najdete kar sedem različnih vonjev Mellow dišečih svečk, ki so nepogrešljive v vsakem domu. Prijetne arome poskrbijo za povišano koncentracijo hormona sreče – serotonina in posledično izboljšajo razpoloženje ter poskrbijo za sproščeno in domače vzdušje v objemu vašega doma. Z anketo ste potrdili, da dišeče svečke obožujejo tudi moški člani vašega gospodinjstva, kar nas izjemno veseli.

Vsak izdelek po svoje diši

… za konec pa še… če bi morali moški izbrati svoj najljubši Mellow vonj, kateri bi to bil? Po pregledu odgovorov najbolj vodijo modre barve naših izdelkov, torej detergent za pranje perila Waves in ekološko čistilo za kopalnico Mellow. Naključje? Modra in moški, pa to… 🙂 Morda. So pa odgovori sicer precej raznoliki, dišijo jim tudi svečka Rosie, pa vsi trije mehčalci, pa Ivy, ekološko čistilo za steklo in kuhinjo, pa univerzalno čistilo,… ok, vse diši! 🙂

 

… se beremo, … do naslednjič. 🙂