Dobrodošli v Uršinem domu

29-letna Urša je še ena od naših rednih in zadovoljnih strank, ki ima doma celo zbirko dišečih Mellowčkov. Je mamica 4-letne punčke,  dela v optiki, zelo rada imam zunanje aktivnosti in predvsem košarko, ki njeno družino spremlja od rojstva hčerke. “Zelo rada tudi kuham, pečem in ustvarjam v kulinariki. Predvsem pa tudi rada čistim z vašimi čistili. Verjamem v vašo zgodbo, delo in predvem v vas same, ker vem da boste dali vse od sebe samo da bojo in tudi so vaši izdelki perfektni.” 
Uršin dom je odet v mešan stil. Kuhinja, dnevna in jedilnica so bolj moderni. “Torej, da na kratko opišem in imamo temen hrastov parket, kuhinja je mat črna s kombinacijo sive barve. Jedilna miza lesena s črnimi nogami in peščene barve sedežna. Spalni prostori so pa bolj klasični in bele barve.” 
Pravi, da najraje čisti oziroma pospravlja kuhinjo in kopalnico. To da dva prostora, ki sta ji zares pomembna in v katerih se prijetno počuti. “Še bolj pa naredijo vaše svečke posebnost, ker dopolnijo in dodajo tisti piko na i, da je res popolno.” Njena najljubša Mellow dišeča svečka je vsekakor Lori, prazne posodice svečk pa največkrat ponovno uporabi za prigrizke. Predrostor oziroma avla je zadnja na listi opravil za čiščenje, saj še ni popolnoma dokončana.

Dišeča sveča Lori

Zaprite oči in vdihnite to omamno mešanico sveže nabranega kokosa in svežih cvetov, ki jih je pravkar poljubilo sonce … Mmm … Ta sladko-sadna dišava vas bo zagotovo navdušila. Dišeča sveča Lori bo z dodelanim dizajnom in aromo  poskrbela, da bo v vašem domu vladal prijeten ambient.

Redna cena:15,90 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico
Kot vsaka gospodinja pa tudi Urša v rokavu skriva nekaj uporabnih trikov, ki jih danes z veseljem deli z vami. “Začnimo pri čiščenju avtomobila oziroma sedežev. V vedro naliješ mlačno vodo,  Waves in pa kateri koli mehčalec ( jaz skoraj vedno uporabim Blush). Vse počistiš in še prijetno in dolgo diši cel avto. Trik je tudi, da ko ostane voda od sušilca v zbiralniku jo ponovno uporabiš pri likanju, ker ostane še vedno vonj od mehčalca, ki si ga uporabil v pralnem stroju.” Tudi preproge odišavi z Mellow mehčalci, da kasneje še prijetno diši po prostoru. “Čistilo za steklo za počistiti indukcijo je enostavno TOP. Ene same lise se ne vidi. Magična gobica pa je enostavno res magična, vse fuge počisti brez problema.” 
Tričlanska družina tedensko pridela kar nekaj umazanega perila (mislim, da se vsi z majhnimi otroki s tem dejstvom več kot poistovetimo, kajne? 🙂 ).  “Perila pri nas operemo kr nekaj torej tam nekje 10 do 12 strojev na teden. S tem da ponavadi ali v soboto ali v nedeljo ne peremo. Rajši naredim vse čez teden. Vikende se posvetimo temu da smo čimveč skupaj in pa tekmam košarke.”

Set za pranje perila Wash & Fluff

Set izdelkov za pranje perila Wash & Fluff so ljubki pastelčki, ki bodo krasno popestrili ambient vaše kopalnice ali pralnice obenem pa poskrbeli za svežino in čudovit vonj vašega perila. Tekoči detergent Waves, mehčalec za perilo Blush, mehčalec za perilo Bloom in mehčalec za perilo Buffy tvorijo nepremagljivo ekipo.

Redna cena:25,49 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico
Kateri Mellow izdelek pa je Uršin najljubši? “Iskreno izbrati samo en Mellow izdelek je krivično do vseh ostalih, ki jih imate. Ampak rečmo tako da brez katerega izdelka ne bi šlo naprej je pa to definitivno Waves.”
Učinkoviti, dišeči in neagresivni.