Študentsko delo/občasno delo delo/s.p., m/ž

Mellow “na hitrco”

Mellow je mlada družinska blagovna znamka izdelkov za osebno nego, dom in družino. Zvesti smo kot družina, odkriti smo kot družina, spoštujemo se kot družina, veselimo se kot družina, objemamo se kot družina in nenazadnje se tudi prepiramo kot družina. Upravljamo hitro rastočo spletno trgovino www.mellow.si, v kateri ponujamo izdelke lastne blagovne znamke. Na naših spletnih policah najdete vse od čistil, mehčalcev za perilo, detergentov za perilo, dišečih sveč, izdelkov za osebno nego do ostalih pripomočkov za urejen, čist in dišeč dom. Velik poudarek dajemo osebnim odnosom, odkritosti in odprtosti. Želimo si najti osebo, ki se bo v naši družbi počutila udobno, sproščeno in Mellow.

Kaj bomo pričakovali od vas?

Podpora v pakirnici in skladišču

  • pakiranje in priprava pošiljk za dostavno službo,
  • odprema pošiljk dostavni službi,
  • priprava skladišča oz. vseh potrebnih materialov za nemoteno delo v pakirnici (sestava transportne embalaže, priprava polnilnega materiala, razrez kartona, …),
  • nalaganje na police, odnašanje paketov na palete,
  • hitrost, agilnost, delavnost, zanesljivost.

Podrobneje

Maja pričakujemo povečano število naročil. V prvi polovici maja potrebujemo pomoč pri pripravi skladišča na nemoteno pakiranje. Sestavljanje transportne embalaže, priprava polnilnega materiala, razrez kartona, … V tem času se predvidoma dela 4 ure dnevno, med tednom, dopoldan. V drugi polovici pa je primarno delo pakiranje. Iščemo človeka, ki bo pakiral in ljudi, ki bodo pakerje oskrbovali z vsem potrebnim za nemoteno delo. Pri pakiranju gre malce bolj za psihično naporno delo, saj je potrebno biti zbran, da so vsa naročila pravilno spakirana, zaščitena in zalepljena.

Pri oskrbi gre predvsem za zlaganje izdelkov na police, odnašanje pripravljenih paketov in sortiranje na palete, nalaganje na kombi dostavne službe. V osnovi gre za skrb in podporo, da lahko oseba, ki pakira normalno pakira brez motenj in dodatnega dela. Prvo je morda bolj primerno za ženski, drugo za moški del populacije. Maksimalna teža paketa je do 20 kg, povprečno so paketi težki okrog 10 kg. V drugi polovici maja delo poteka vsak dan (tudi vikend) od 7h do 15h, dokler se ne zapakirajo in pošljejo vsa naročila.

Dodatne informacije in kontakt

SODELOVANJE: Študentska napotnica, upokojenci, s.p.
TRAJANJE: 6.5. – 31.5.2024 (predvidoma)
LOKACIJA: Brezno 3g, 3270 Laško
PLAČILO: 8 EUR/h (bruto)

Več informacij in prijave na joni@mellow.si.