Ekološko univerzalno čistilo

Ekološko univerzalno čistilo poskrbi za čiste in sijoče površine v vašem domu. Z izjemno formulo je kos praktično vsaki umazaniji. Ekološko univerzalno čistilo očisti tudi maščobo, površinam pa pričara nepozaben lesk in krasen vonj.

Različne površine ikona

Različne površine

lahko redcimo z vodo ikona

Lahko redčimo z vodo

Redna cena:4,99 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico
Različne površine ikona

Različne površine

lahko redcimo z vodo ikona

Lahko redčimo z vodo

Redna cena:4,99 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico
Različne površine ikona

Različne površine

lahko redcimo z vodo ikona

Lahko redčimo z vodo

EKOLOSKO
vegansko ikona
slovenski izdelek ikona
reciklirana embalaza ikona

Ekološko univerzalno čistilo poskrbi za čiste in sijoče površine v vašem domu. Z izjemno formulo je kos praktično vsaki umazaniji. Čistilo razpršite po umazanih površinah, pustite delovati 5 minut in obrišite z vlažno krpico. Za popoln rezultat uporabite še suho krpico ali papirnato brisačko in obrišite do čistega. Ekološko univerzalno čistilo očisti tudi maščobo, površinam pa pričara nepozaben lesk in krasen vonj.

Ekološko univerzalno čistilo je izdelano v Sloveniji in je pakirano v embalažo iz 100% reciklirane plastike. Izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni testiran na živalih. Vsebuje ekološke arome.

Ekološko univerzalno čistilo  ne vsebuje nevarnih snovi (pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi).

Ekološko univerzalno čistilo - Mellow

Sestava: <5% neionske površinsko aktivne snovi.

Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave (Hexyl Cinnamal).

OPOZORILO: POZOR! Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke pod tekočo vodo. Pozorno preberite in  upoštevajte vsa navodila.

Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Datum proizvodnje: Odtisnjen na embalaži.

Rok uporabe: 36 mesecev od datuma proizvodnje.


UFI: CJ75-0RUD-021N-1581

Deli: