Zakaj izbrati tekoči detergent za pranje perila

Tekoči detergenti za pranje perila so priljubljena izbira za številna gospodinjstva. So priročni, učinkoviti in vsestranski. V Mellow ponudbi najdete dva tekoča detergenta za pranje perila, ki imata sicer enako formulacijo, razlikujeta pa se po barvi in aromi, tako da lahko prav vsak izbere svojega najljubšega favorita. Detergent za pranje perila Waves kraljuje v modri barvi in pričara čudovit parfumski vonj, medtem ko je Wind obarvan v krasne roza odtenke in je bolj sladko-sadno odišavljen.

Tekoči detergenti za pranje perila imajo ogromno prednosti:

Enostavno doziranje

Tekoče detergente za pranje perila se povsem enostavno dozira v dozirno posodico pralnega stroja. Hitro se razgradijo, kar je ogromen plus predvsem takrat, ko izberemo hiter program pranja perila. Tako detergent Waves, kot tudi Wind, imata priložen dozirni zamašek, s pomočjo katerega odmerimo pravo mero detergenta za vsako količino perila oziroma velikost bobna.

Tekoči detergent Waves

Tekoči detergent za perilo Waves učinkovito odstrani madeže in je primeren tako za bele kot pisane tkanine (bombaž, lan, sintetika, mešanice sintetike in bombaža). Med pranjem oblačila ščiti pred bledenjem in poskrbi za čisto, sveže in dišeče perilo.

 

Redna cena:8,49 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

Nežni do tkanin

Ker ljudje vse bolj stremimo k nakupom “večnih” kosov oblačil, je seveda smiselno, da jim namenimo ustrezno nego in vzdrževanje. Tekoči detergenti za pranje perila so blažji in nežnejši do tkanin, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe in bledenje.

Odstranijo madeže

Detergenti za pranje perila Mellow so posebej oblikovani za ciljno odstranjevanje trdovratnih madežev (vino, kri, blato, trava, maščoba, madeži sadja in zelenjave). Odlikuje jih tudi zmogljivost predhodne obdelave, kar pomeni, da ga lahko nanesete neposredno na madeže kot predobdelavo pred pranjem, kar še poveča njihovo moč odstranjevanja madežev.

Tekoči detergent Wind

Tekoči detergent za perilo Wind učinkovito odstrani madeže in je primeren tako za bele kot pisane tkanine (bombaž, lan, sintetika, mešanice sintetike in bombaža). Med pranjem oblačila ščiti pred bledenjem in poskrbi za čisto, sveže in dišeče perilo.

 

Redna cena:8,49 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

Hitro raztapljanje

Tekoči detergenti puščajo manj ostankov na oblačilih v primerjavi z ostalimi detergenti, zaradi česar je perilo čistejše in bolj sveže. V vodi se namreč hitro raztopijo in zagotavljajo, da so enakomerno razporejeni po celotnem ciklu pranja za optimalno učinkovistost čiščenja.