Top 5 nevsakdanjih načinov kako uporabiti mehčalec za perilo Mellow

Mehčalci za pranje perila Mellow so v prvi vrsti namenjeni prijetnemu mehčanju in odišavljanju perila. Poznate vse tri? Mehčalec ze perilo Blush, mehčalec za perilo Buffy in mehčalec za perilo Bloom. Prisrčna imane, kajne? Ampak … ali ste vedeli, da jih lahko uporabljamo tudi drugače, kot samo za mehčanje in odišavljanje? Poglejmo Top 5 načinov, kako uporabiti vaše najljubše mehčalce za perilo.

1. Mehčalec za perilo kot osvežilec zraka

Zamašek (pssst … ali morda malo več) vašega najljubšega mehčalca za perilo Mellow zmešajte s 300 ml tople vode. Dobro pretresite in prelijte v prazno plastenko s pršilko. Morda uporabite kar naše plastenke, ki so iz 100 % reciklirane plastike. Pravkar ste ustvarili svoj lasten osvežilec zraka, ki ga lashko uporabite za odišavljanje zaves, sedežnih garnitur, preprog  ali celo avtomobila.

2. Mehčalec za perilo kot nadomestek za likanje

Ali obstajajo ljudje, ki obožujejo likanje? No, če obstajajo so zagotovo v manjšini. Za vse tiste, ki tega gospodinjskega opravila nimate zapisanega med svojimi najljubšimi opravili pa je zelo priročen naslednji trik. Polovičko zamaška mehčalca za perilo Mellow zmešajte s 300 ml tople vode. Kot pri prejšnjem triku, dobro pretresite in prelijte v prazno plastenko s pršilko. Oprano posteljnino namestite na odejo ter blazine, dobro popršite z mešanico ter pogladite z rokami. Počakajte, da se posuši in … voila! “Zlikana” posteljina je tipi topi!

3. Mehčalec za perilo kot dišava doma

V kolikor želite čez noč odišaviti vaš dom, v kuhinjsko korito vljite vrelo vodo, dodajte zamašek ali dva vašega najljubšega mehčalca Mellow in pustite delovati. Aroma bo prijetno odišavila vaš prostor in vas razvajala s čarobnimi vonji.

4. Mehčalec kot odličen pripomoček za brisanje prahu

Mehčalci za pranje perila Mellow imajo antistatičen učinek. To pomeni tudi, da bodo odlično očistili prašne površine vašega doma in preprečili pretirano nabiranje prahu. Četrtino zamaška zmešajte z 200 ml vode, vanjo pomočite krpico, jo ožamite in obrišite prašne površine.

5. Mehčalci Mix & Match

Mehčalce za pranje perila Mellow lahko med seboj tudi mešamo po principu Mix & Match. Na ta način pričaramo povsem novo aromo in končni rezultat je zares izjemen. Bloom & Blush, Blush & Buffy, Buffy & Bloom … Poigrajte se s vojimi okusi, razpoloženjem in odkrijte svojo najljubšo kombinacijo.

 


Set mehčalcev za perilo Fluff Me

Set mehčalcev za perilo Fluff Me sestavljajo dišeči pastelčki, ki bodo krasno popestrili ambient vaše kopalnice ali pralnice, obenem pa poskrbeli za svežino in čudovit vonj vašega perila. Set mehčalcev za perilo skriva vse tri Mellow mehčalce za perilo – mehčalec za perilo Blush, mehčalec za perilo Bloom in mehčalec za perilo Buffy.

Redna cena:17,40 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico