Spoznajte Mellow vlažne krpice za čiščenje

Pa so končno tukaj! Nadvse ljubke, priročne in dišeče Mellow vlažne krpice za čiščenje! Na voljo v treh različnih barvah, za tri različne namene, v treh različnih aromah, ki vas bodo zagotovo navdušile. Želja po tovrstnem izdelku je bila pri meni osebno prisotna že dlje časa, saj sem se z njimi spoznala precej let nazaj. Z razvojem smo pričeli pred dvema letoma, bolj konkretno pa smo se projektu posvetili lansko leto, saj smo želeli, da je končni rezultat zares vrhunski. Zaradi priročnosti in enostavne uporabe so se mi zdele nadvse enkraten pripomoček, ki je primeren za vsak dom. Z največjim veseljem vam jih predstavljam! Pri Mellow jih lahko tako od danes naprej nakupujete v naši spletni trgovinici, na voljo pa so tri različna pakiranja:

  • vlažne krpice za čiščenje različnih površin z vonjem sladke breskve
  • vlažne krpice za čiščenje različnih površin z vonjem manga
  • vlažne krpice za čiščenje talnih površin z vonjem omamne mandarine

Prepričana sem, da boste zagotovo našli tiste, ki bodo vašemu življenjskemu stilu in potrebam najbolj odgovarjale, obljubim pa, da bo čiščenje od danes naprej še bolj enostavno.

Zakaj so Mellow vlažne krpice za čiščenje MUST HAVE?

 

PRIROČNOST
Vlažne krpice za čiščenje so predhodno navlažene in pripravljene za takojšnjo uporabo, zato je čiščenje hitro in enostavno, sploh pri kakšnih majhnih “nesrečah” v kuhinji, na primer.
PRIMERNE ZA POTOVANJA
Ker so vlažne krpice za čiščenje Mellow izjemno lahke in priročne, pakirane v ljubko embalažo, odeto v Mellow barvne odtenke, so idelane tudi za potovanja (poletne, zimske počitnice na vaših priljubljenih destinacijah).
PRIHRANEK ČASA
Vlažne krpice za čiščenje so praktično ves čas na razpolago, tudi v trenutkih, ko se zgodi kaj nepredvidljivega. Enostavno jih vzamete iz embalaže, pobrišete želeno površino in voila… v trenutku je vse čisto, povrhu vsega pa še prijetno dišijo.
VSESTRANSKO UPORABNE
Krpice so zasnovane tako, da so primerne za čiščenje različnih površin vašega doma – pulta, kuhinjskih omaric, mize, stolov, kuhinjskih aparatov, okenskih okvirjev, kljuk in vrat. Vlažne krpice za čiščenje talnih površin so namenjene prav čiščenju različnih talnih oblog – parketa, vinila, laminata, ploščic. Krpice ne vsebujejo nevarnih snovi.
ČUDOVIT VONJ
Poleg priročnosti in šik izgleda vas bodo zagotovo navdušili tudi čudoviti vonji, ki za seboj pustijo krasno, svežo aromo po čistem. Uživajte v omamnih vonjavah sladke breskve, eksotičnega manga in sveže mandarine. Mmm…
Na splošno Mellow vlažilne krpice za čiščenje ponujajo en kup prednosti in bodo čiščenje zagotovo dvignile na povsem nov nivo. Že njihov izgled je nadvse čudovit, da o priročnosti in učinkovitosti sploh ne izgubljamo besed. Vsestranska rešitev za hitro, vsakodnevno čiščenje vašega doma.