Dobrodošli v preoblečenem Mellow svetu

Čas hiti, čas beži, naš Mellow plamen vse močneje gori.

Pred več kot mesecem dni je minilo 1 leto od prvega prodanega Mellow izdelka. Eno leto. Sploh si ne znamo predstavljati. Ali je sploh mogoče v enem letu iti skozi toliko lepega?  Najin Mellow, vaš Mellow, naš Mellow je res polepšal zgodbe, ki jih pišemo v vsakem trenutku. Pred enim letom so bili popolna novost mehčalci za perilo, da o tekočem detergentu sploh ne govorim. Kako sva si z Urško želela, da boste navdušeni, zadovoljni. Ko so začeli v naše digitalne nabiralnike prihajati prvi odzivi. Noro! Priznam, da sva se zlomila. Skrbi zadnjega leta razvoja so padle z najinih ramen. Jaz sem jokal v skladišču, Urška doma. Najverjetneje, ne vem. Verjemite, da prodaja ni največji uspeh podjetja. Vsaj za naju ne. Največji uspeh in obenem nekaj najpomembnejšega za podjetje so zadovoljne stranke. Hvaležena sva do neba in nazaj, pa naj se sliši še tako pocukrano.

V ozadju se je vseskozi dogajal razvoj novih izdelkov. Kmalu smo v ponudbo dodali Spongee gobico in kot bi mignil so že bile tukaj Mellow dišeče sveče. Spomnim se, da smo ob lansiranju dišečih sveč morali popolnoma preurediti skladišče in pripaviti posebno “linijo” za pakiranje izključno paketkov presenečenja, ki so vsebovali dišeče sveče. Ko smo se navadili ne neko novo skladiščno rutino pa so bila na vrsti ekološka čistila. Razvoj se je malo zavlekel žal pa se je izkazalo, da še to ni bilo dovolj, saj smo imeli kar precej težav ob lansiranju. Kar nekaj mesecev smo potrebovali, da smo skupaj z dobavitelji vse skupaj rešili in ustvarili ekološka čistila na katera smo lahko ponosni in katere vi, naše redne stranke, z veseljem uporabljate. In razvoj se nadaljuje. Vsako uro, vsako minuto nama misli uhajajo k novostim. Pa naj bodo to izdelki ali …

mellow urska

Dobrodošli v prenovljeni spletni trgovini

… spletna trgovina. Končno vas lahko danes pozdravimo v popolnoma prenovljeni in preoblečeni Mellow spletni trgovini. Prepričan sem, da je le ta še bolj Mellow in še bolj uporabna kot je bila prešnja. Prepričan sem, da boste tudi vi novo spletno trgovino vzeli za vaš dom. Le ta vsekakor je naš Mellow virtualni dom. Na tem mestu vas niti ne bi preveč zadrževal. Verjamem, da vas vse nove in preoblikovane funkcionalnosti trenutno ne zanimajo najbolj, po drugi strani pa sem prepričan, da komaj čakate, da odkrijete dve popolnoma novi dišeči sveči, ki smo jih dodali v ponudbo. Rosie in Sophie. In verjemite, dišita božansko.

 


Dišeča sveča Sophie

Vonj novorojenčka je eden tistih, ki se ga enostavno ne moreš naveličati. Mil, nežen in nadvse blagodejen. Mmm, tako prijeten! To pudrasto, blago aromo smo za vedno ujeli v dišečo svečo Sophie. Razvajajte se z vonjem pudrastega mandlja in čarobnega mošusa. Čeprav je aroma bolj umirjena, bo intenzivno odišavljala vaš dom do 35 ur.

Redna cena:15,90 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

Dišeča sveča Rosie

Kaj se zgodi, ko se združijo sočne rdeče jagode in sladek šampanjec? Dišeča sveča Rosie. Ta prečudovita dišeča sveča v nežni rožnati barvi bo zagotovo navdušila vse pripadnice nežnejšega spola (preverjeno pa tudi moške).

Redna cena:15,90 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

Še nekaj ostalih novosti

Druga večja novost se bo zgodila v realnem ne virtualnem svetu. Selimo se. Trenutno se nahajamo v cca 190 m2 velikem skladišču, ki smo ga že pred časom prerasli. Zato z veseljem sporočam, da se v roku meseca ali dveh selimo v drugo, 600 m2 veliko skladišče, kjer si bomo ustvarili dom za nadaljnjih (vsaj) 5 let. Selitev boste seveda lahko spremljali na našem Instagramu in ostalih družbenih profilih.

S selitvijo pa je povezana tudi tretja novost. V novem skladišču si bomo ustvarili tudi manjšo pisarno, kjer se bo odprlo novo delovno mesto. Na tem mestu lahko uradno potrdim, da iščeva novo Mellow osebo, ki se bo pripravljena pridružiti našemu timu. Če mislite, da ste vi ta oseba bova zelo vesela, če si ogledate oglas za delo, ki ga najdete tukaj in se morda odločite, da nama pošljete CV in spremno pismo.

Hvala, da ste nas obiskali in hvala, ker podpirate našo skupno Mellow zgodbo.
Veselo in dišeče brskanje po novih spletnih policah vam želiva.

Urška in Joni z ekipo