Mellow Monday, dan norih Mellow popustov

Naš “praznik”, naš dan največjih popustov v letu, naš Mellow Monday je tukaj! Minevata že skoraj dve leti odkar smo vampredstavili prve štiri izdelke našega asortimana. Blush, Buffy, Bloom in Waves, priljubljeni izdelki za pranje perila, ki še danes odišavljajo in negujejo vaša oblačila. V tem času smo našim virtualnim poličkam dodajali nove in nove izdelke in s tem Mellow močno razširili. Pridružilo so se nam nadvse kvalitetna čistila, čudovite dišeče svečke, izdelke za nego telesa in raznorazne pripomočke za čiščenje.

Dolgo časa sva z Jonitom razmišljala na kakšen način naj se vsem našim krasnim strankam oddolživa za vso podporo, ki nam jo nenehno izkazujete. In porodila se je ideja o tako imenovanem dnevu največjih popustov v naši spletni trgovinici – dnevu, ki mu bomo rekli Mellow Monday.

Želiva si, da ta dan postane naša tradicija. Vsako leto okrog 15. maja. Maksimalno se bova potrudila, da vam na ta dan ponudimo res nore popuste, da boste lahko svoje najljubše Mellow izdelke kupili po zares neverjetnih cenah. Smo pripravljeni?

Samo danes, 15.5.2023 lahko izkoristite kar pet različnih kod, ki prinesejo različen popust na določene izdelke oz. kategorijo izdelkov. In psssst… v kategorijah mehčalcev in detergentov vas čakata dva, popolnoma nova izdelka, ki sta z eno besedo – BOŽANSKA! In še enkrat psssst … kode lahko združite v enem samem nakupu. 😉

Maksimalno se bova potrudila, da bodo Mellow paketki čim prej prispeli v vaše domove in vam narisali nasmeh na obraz. Obenem vas prosiva za malce potrpljenja, če bo kakšen dan zamude. Delava res vse kar je v najin moči. Sedaj pa hitro izberite svoj popust. 😉

Preprosto, hvala.

Mellow Monday 25OFF

Mellow Monday 30OFF

Mellow Monday 35OFF

Mellow Monday 40OFF

Mellow Monday 50OFF