Ekskluzivno le v mesecu marcu – Mellow seti

Mesec marec bomo tudi v našem Mellow svetu okronali kot mesec žensk. Že lansko leto smo vas razvajali z nadvse priljubljenim paketkom For You, v katerega smo združili naša dva prodajna hita – mehčalec za perilo Buffy in dišečo svečko Ruby. Letos pa smo za vas pripravili kar tri čarobne paketke, ovite v priljubljene Mellow barve – PINK, PURPLE in BLUE. Paketki bodo ekskluzivno na voljo le v mesecu marcu. Bližata se dva praznika, s katerima proslavljamo in občudujemo izjemne ženske – 8. marec, dan žena ter 25. marec, materinski dan. Seveda ne smemo pozabiti tudi na naše boljše polovice, moške, ki svoj praznik praznujejo 10. marca. Razveselite sebe ali svoje najdražje z dišečimi in nadvse uporabnimi seti Mellow, ki bodo zagotovo narisali nasmeh na obraz.

 

Spoznajmo Mellow sete

Kot sem omenila že v uvodnem besedilu, smo pripravili kar tri sete, v katerem se skrivajo namenski Mellow izdelki, združili pa smo jih glede na ujemajoče se barvne odtenke. Poskrbeli smo, da so seti na voljo po znižanih cenah, torej vse izdelke v setih dobite ceneje, kot če kupite posamezne izdelke. Naj vam jih predstavim…

 

Set Mellow PINK

V ženstveni barvi Mellow Pink seta so zaviti mehčalec Blush, dišeča sveča Rosie, gobica Spongee Pink, krpica Cleanee in naša zadnja pridobitev, tekoči detergent za posodo. Pet namenskih izdelkov, ki so nepogrešljivi v vsakem domu, s svojimi čarobnimi vonjavami pa pričarajo enkratno vzdušje. Set je krasna pozornost za vse ženske, ki se ne morejo upreti roza barvi. Mmm, kako diši.

Set je na voljo za 29,90 € tukaj.

 

 

 

Mellow set PURPLE

Vijolično navdihujoč Mellow Purple set vsebuje mehčalec za perilo Bloom, dišečo svečo Sarai in Univerzalno čistilo. Vijolična barva nas navdihuje, da razkrijemo najbolj skrite misli s tem pa spodbuja našo duhovno rast. Zato smo ob tej marčevski, ženski priložnosti v kompletek Mellow Purple združili tri izdelke s katerimi zasledujemo popolnost vašega doma. MUST have za vse, ki obožujejo/te neponovljivo mehkobo perila, čudovite arome in navsezadnje, sijoče stanovanje …

Set je na voljo za 24,90 € na tej povezavi.

Mellow set BLUE

Modra je barva zaupanja in zvestobe. Deluje sproščujoče, nas obda z mirom ter daje občutek samozavesti in varnosti. Lastnosti, ki jih čutimo tudi mi. Povsem naravno se nam je zdelo, da enega izmed marčevskih setov obarvamo v modre odtenke. V set Mellow Blue vas popelje naš bestseller tekoči detergent za perilo Waves,  modrina pa se nadaljuje s čistilom za kopalnico, ki se bo z veseljem spopadel tudi z vodnim kamnim, dišečo svečo Eleanora s prijetno aromo zelenega čaja, ter zaključi z nežnim transparentnim čistilom za steklo. Izdelki, ki so morda ravno zaradi modre barve primerni tudi za obdarovanje moških, hej, zakaj pa ne?

Na voljo je 29,90 €, najdete pa ga tukaj.

V kakšne barve bo ovit vaš mesec marec?