Set za nego telesa Mellow Me

Set izdelkov za nego telesa Mellow Me poskrbi za pravo razvajanje vaše kože. Mellow Me izdelki s skrbno izbranimi formulacijami in dišavami vas bodo popeljali v harmoničen svet sladkih arom. V setu se skrivajo, Oljni gel za prhanje, Kremni gel za prhanje, Intimno milo s probiotikom in Krema za roke.

Nežna formulacija

Koži prijazen pH

Redna cena:23,95 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

Nežna formulacija

Koži prijazen pH

Redna cena:23,95 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

Nežna formulacija

Koži prijazen pH

slovenski izdelek ikona
vegansko ikona

Nahranite svojo kožo s Kremnim gelom za prhanje z dodanim naravnim izvlečkom tople, sladke vanilije. Posebej zasnovana kremna formula pocrklja vsak tip kože. Oljni gel za prhanje  s svojo bogato negovalno formulo čudovito nahrani še tako suho kožo, jo neguje in ščiti pred izsuševanjem. Za vsakodnevno nego intimnih predelov poskrbi Intimno milo s probiotikom, ki kožo na teh občutljivih predelih ohranja zdravo, čisto in vlažno. Za piko na i pa seveda ne pozabimo na naše roke, ki so stalno izpostavljene različnim zunanjim vplivom. Zaradi svoje šik in priročne embalaže je Krema za roke nepogrešljiva na vsakem koraku. Z lahkotno, hitro vpijajočo formulo poskrbi za svilnato gladke, nahranjene in prijetno dišeče roke.

Izdelki so izdelani v Sloveniji in so dermatološko testirani.  Izdelki ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, niso testirani na živalih in so primerni za vegane.

Za dodatne podrobnosti (sestava, opozorila, …) vsakega posameznega izdelka, ki sestavlja Set za nego telesa Mellow Me se prosimo, obrnite na stran izbranega izdelka v spletni trgovini.

Deli: