Mellow darilna kartica

Pa smo jih le dočakali… še en manjkajoči delček sestavljanke v naši ponudbi, o katerem ste množično povpraševali. Imamo jih! Čudovite darilne kartice, s katerimi lahko pocrkljate svoje najbližje. Kartice so natisnjene na lep, svetleč trši papir in shranjene v lično ovojnico, ki je ročno zapečatena. Darilna kartica je tako vsekakor pozorno in nadvse krasno darilo, s katerimi boste razveselili svoje najbližje, prijatelje, znance…

Darilna kartica je popolno darilo

Čeprav jih dodobra poznamo, je včasih res težko izbrati popolno darilo za svoje najbližje in nemalokrat izbira daril povzroča preglavice. Zagotovo smo se že vsi znašli v zagati in neumorno razmišljali kaj podariti ljubljeni osebi. Iščete darilo za rojstni dan, vselitveno darilce, božično presenečenje ali darilo kakšno drugo posebno priložnost? Svoje najdražje presenetite s čudovito Mellow darilno kartico, ki je skrbno shranjena v lično roza ovojnico. Vsako ovojnico ročno zapečatimo z belim voskom, ki ga krasi unikaten žig Mellow. Skratka, darilna kartica je popolna izbira za darilo, ko zmanjka idej, kaj izbrati. Obdarovanec lahko izbira med pestrim asortimanom uporabnih Mellow izdelkov iz naše spletne trgovine in si privošči točno tisto, kar si želi oziroma potrebuje.

Darilna kartica 50 EUR

Razveselite svoje najbližje z Mellow darilno kartico v vrednosti 50 EUR, ki jo lahko izkoristijo za nakup svojih najljubših Mellow izdelkov.

Redna cena:50,00 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

Izbirate lahko med štirimi različnimi darilnimi karticami

Darilne kartice so na voljo v štirih vrednostih – 15, 20, 50 in 100 eurov. Obdarovanci lahko darlino kartico izkoristijo v naši spletni trgovini www.mellow.si in izbirajo med različnimi izdelki. V naši ponudbi najdete dišeče izdelke dom (mehčalce in detergente za perilo, čistila, dišeče svečke in druge uporabne pripomočke) ter izdelke za nego telesa, ki so, tako kot ostali izdelki, skrbno izdelani v Sloveniji. Med pestro ponudbo izdelkov bodo zagotovo našli nekaj primernega zase ali svoj dom in si izbrali popolno in predvsem uporabno darilo.

Darilna kartica 15 EUR

Razveselite svoje najbližje z Mellow darilno kartico v vrednosti 15 EUR, ki jo lahko izkoristijo za nakup svojih najljubših Mellow izdelkov.

Redna cena:15,00 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

 

Vse ostale podrobnosti o tem na kakšen način uporabiti darilno kartico, si lahko preberete pod opisom “podrobnosti” za vsako posamezno vrednost darile kartice tukaj.