Kako ponovno uporabiti kozarce Mellow dišeče sveče

Mellow dišeče sveče krasno popestrijo vsak kotiček vašega doma in ga prijetno odišavljajo več ur. Dovršen dizajn steklenega kozarčka slovenske industrijske oblikovalke Tanje Mudrinič pa dodat tisto piko na i, in wow efekt, ki si ga vsi želimo in ga iščemo. Kot vsaka stvar na svetu pa imajo tudi Mellow dišeče sveče svoj rok trajanja. Ko Mellow dišeča sveča odsluži svoje lahko steklen kozarček ponovno uporabite oz. ga na nek način reciklirate.

Kako odstraniti vosek, ki ostane v kozarčku po tem, ko dišeča sveča odsluži svoje?

Ko na dnu kozarčka ostane nekje 0,5 cm voska, je sveča odslužila svoje. Prosimo bodite pozorni na teh 0,5 dm, saj se v nasprotnem primeru steklo lahko pregreje in pride do nevšečnosti. Ko se steklo ohladi boste najlažje preostanek voska odstranili tako, da kozarček za nekaj ur postavite v zmrzovalnik, da vosek popolnoma zmrzne. Po nekaj urah kozarček vzemite iz zmrzovalnika in z nožkom za maslo previdno odtsranite zamrznjen vosek.

To boste najlažje storili tako, da nožek zapičite v sredico in ga obrnete. Zelo pogosto vosek v celoti odstopi od stekla že ob prvem zasuku. Kozarček lahko nato temeljito operete ročno ali v pomivalnem stroju in ga ponovno uporabite v najrazličnejše namene.

Kaj vse lahko shranimo v prazne kozarčke Mellow dišečih sveč?

  • higienske pripomočke (vatirane palčke, vatke, tampone, vložke, …)
  • prigrizke (arašidi, oreščki, čips, …)
  • pisarniške pripomočke (sponke, radirke, …)
  • vanje lahko posadimo rožice (sukulente, kaktusi, …)
  • začimbe

 


Set dišečih sveč Flames

Dišeča sveča Eleanora, dišeča sveča Lori, dišeča sveča Ruby in dišeča sveča Ivy vas bodo zapeljale s svojimi nepozabnimi aromami, z dovršenim dizajnom. Z umirjenimi barvami bodo poskrbele, da bo prav vsak kotiček v vašem domu lepši, prijetnejši in zagotovo bolj dišeč. Set dišečih sveč Flames vas bo s krasnimi vonjavami razvajal kar do 140 ur.

Redna cena:59,90 

Izdelek je na zalogi