Kako očistiti pomivalni stroj

Čeprav pomivalni stroj učinkovito očisti umazano posodo ter pribor, tudi sam občasno potrebuje temeljito čiščenje. Kako ga učinkovito očistiti, da bo svojo nalogo še dolgo opravljal tako kot se šika? Preverite v nadaljevanju…

Čist in dišeč pomivalni stroj

V prvem koraku obvezno povsem izpraznite vso posodo iz pomivalnega stroja.

Ostranite tudi košare v katere navadno položite umazano posodo in pribor.

Odstranite filter pomivalnega stroja, v kaderem se najpogosteje nabirajo ostanki hrane in so lahko potencialno “gojišče” mikroorganizmov, ki lahko posledično skozi čas oddajajo neprijetne vonjave.

Filter pomivalnega stroja razstavite, ga posprejajte z Mellow čistilom za kuhinjo in pustite delovati nekje pet minut. Nato ga dobro očistite še s pomočjo gobice Spongee PINK in sperite pod toplo vodo.

Notranjost stroja posprejajte z Mellow čistilom za kuhinjo. Slednje ima odlično razmaščevalno formulo in se enkratno obnese v boju proti zasušenim madežem. Ker je čistilo biorazgradljivo in neagresivno je povsem varno za čiščenje kuhinjskih aparatov (super se obnese tudi za čiščenje pečice – kako učinkovito očistiti pečico preverite tukaj – , mikrovalovne pečice, nape, kuhalne plošče,…). Počakajte da deluje pa minut, nato pa uporabite gobico Spongee PINK in dobro očistite notranjost stroja.

Ekološko čistilo za kuhinjo

Ekološko čistilo za kuhinjo vas bo navdušilo s svojo izjemno formulo s katero je kos vsakemu mastnemu madežu.

Redna cena:5,99 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico

Veliko umazanije in nečistoč se nabira tudi ob strani vrat pomivalnega stroja. Tudi v tem primeru lahko za čiščenje uporabite Mellow čistilo za kuhinjo v kombinaciji z gobico Spongee PINK. Rezultat bo viden že v nekaj sekundah!

 

Tako… počasi se bližamo koncu – svežemu, dišečemu in čistemu pomivalnemu stroju. Priporočam, da ga temeljito očistite vsaj enkrat mesečno in tako poskrbite za daljšo življenjsko dobo aparatov, ki nam še kako pomagajo pri vsakodnevnih opravilih.

Spongee Pink, vsestranska gobica za čiščenje

Vsestranska gobica za čiščenje Spongee Pink je nadvse učinkovita gobica za čiščenje, v čudoviti roza barvi, ki učinkovito očisti madeže le z uporabo vode.

Redna cena:2,45 

Izdelek je na zalogi

- +
V košarico